Om Sarah Faureholm Rousing

alba-oskar-og-mig

Hej. Og velkommen til.

Det er mig, der er Sarah (Faureholm Rousing). 

Derudover er jeg
Mor til Alba og Oskar (de skønne børn på billedet)
Passioneret enneagramista og kærlighedswarrior for forældre og børn.
Kognitiv coach med speciale i enneagrammet og kommunikation.

Men først skal du høre, hvorfor det kan hjælpe dig at vide det.

Det er der nemlig 3 (for mig personlige) årsager til.

Kærlighed mellem forældre og børn er ikke altid umiddelbar. Og det er ikke altid, at du som forældre oplever en altoverskyggende kærlighed. Og hvis du har to børn, hvor kærligheden til dem føles forskelligt, så føles det ikke rart. For hvorfor er det sådan?

Børn ligner ikke altid personlighedsmæssigt mor eller far. Og så kan du som mor eller far blive forvirret over, hvem dit barn er. Hvorfor siger han/hun sådan? Hvorfor siger han/hun ikke sådan? Hvorfor har han/hun så mange følelser? Hvorfor ? Vil du også gerne kende svaret på spørgsmåle og ikke mindst lære dit barn at kende. Så kan de 5 kærlighedssprog og Enneagrammet være de redskaber, der kan hjælpe dig. Personligt har de været med til at give mig en større tro på mig selv. En større kærlighed til mig selv.

Og det vigtigste. Jeg forstår på et dybere plan mine egne to børn. Deres forskelligheder, og deres tanker og følelser, som de som små ikke selv kunne give udtryk for (og som jeg derfor ofte misforstod eller misfortolkede).

Til sidst. Der er desværre mange børn, der bliver misforstået, fordi deres adfærd sjældent afspejler, hvem de er indeni. Hvad de tænker. Hvad de føler. Derfor er der også alt for mange børn, der bliver diagnosticeret med Asperger, ADHD, ADD. Børn som ingenting fejler rent mentalt. Det er derfor min mission at udbrede kendskabet til enneagrammet i familien, så langt færre børn undgår at ende i et system, hvor de ikke hører til. Så færre børn bliver sendt til læge, psykiater eller psykolog for at blive udredt for noget, de ikke fejler.

 

Enneagrammet, børns 5 kærlighedssprog og kraftfuld og kærlig kommunikation fortæller jeg meget mere om i både mine online breve, på mine online workshops og på facebooksiden Sarah Faureholm Rousing.

Du er altid velkommen til at sende en mail til mig på sarah@familiekom.dk (eller ringe til mig på 21278051), hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Jeg bestræber mig på at skrive tilbage til dig eller ringe så hurtigt som muligt. Men engang i mellem er jeg lidt langsom. Så der kan altså godt godt 4-5 dage, før du hører fra mig.