At være mor og far er ikke altid det nemmeste i verden

Mrs. Patriot, den ældste kvinde i den store blå by, beslutter sig for, at hun nu er klar til at tage vejen over den farlige sump og gå ‘the navy trail’, som ingen nogensinde har turde gå før.

Da hun når sumpen, møder hun en lille dreng. Den (meget kloge) lille dreng fortæller Mrs. Patriot, at sumpen slet ikke er der mere. Den er forsvundet.

Sørme så. Sumpen er forsvundet. Og lige der indser Mrs. Patriot, at hendes liv ikke er andre steder end lige her. Lige hvor hun er nu.

Mrs. Patriot vender derfor om for at gå hjem. Da hun gør det, opdager hun, at ‘the Navy Trail’ er lige foran hende.

——-

At være mor og far er ikke altid det nemmeste i verden

Og slet ikke, hvis du ikke har det godt.

For når du ikke har det godt, så påvirker det (udover dig selvfølglig) også dit barn.

Men. Fortvivl ikke.

Du kan gøre meget for dig selv og dermed også for dine børn ved blot at sætte lidt mere fokus på dig. Fokus på, hvordan du kan have det godt (eller blot lidt bedre end lige nu).

Det har jeg selv gjort i mange år nu, og det jeg oplever er, at det i den grad smitter af på mine børn.

Det er ikke rocket science, når jeg siger, at når du har det godt (sådan helt ind i grundkernen af dig), så har dine børn det også godt.

Når du har det godt, så vil du opleve at være mere rummelig, mere tilgivende, mere glad, mere optimistisk, have langt mere overskud og endnu større forståelse for de mennesker, du har omkring dig.

Du vil opleve, at din frygt bliver mindre, at tårnene bliver færre, og at din grænse for hvornår du springer i luften eller viser vrede bliver rykket gevaldigt.

———–

Men.

Det sker selvfølgelig ikke lige med det samme. Og ofte har vi brug for lidt hjælp udefra. Lidt inspiration. Lidt guidance.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Derfor deler jeg hver dag (i hvert fald mandag-fredag) en historie, giver dig lidt visdom fra inspirerende mennesker, giver dig et tip eller ny viden eller gammel viden med et nyt perspektiv.

Jeg håber, at det (måske) kan inspirere dig og hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig. Så du kan blive mere glad for dig.

Har du lyst til at blive inspireret?

Så skal du blot åbne de mails, der kommer fra mig <3

Vi ses snart.

Kærligst

Sarah

ps. 

Læs lige historien om Mrs. Patriot igen.

Budskabet i historien er nemlig, at livet er lige her og nu, og det du søger er inden i dig. Du behøver ikke lede efter ‘den rigtige vej’.

Du går allerede på vejen.

Slap af og lad vejen vise sig for dig. Giv slip på at finde den ‘rigtige vej’ og vejen vil vise sig for dig. Helt naturligt.